ΑΡΧΙΚΗ

Συνέντευξη Τύπου του ΔΣ Αιγίου στα ΜΜΕ για το ασφαλιστικό

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου στα ΜΜΕ με κύριο θέμα το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.Ο πρόεδρος του ΔΣΑ ποσό δυσβάστακτο είναι το νομοσχέδιο για τους πολίτες και για τους ελευθέρους επαγγελματίες και όχι μόνο.

Αποχή των δικηγόρων του ΔΣ Αιγίου από 11/1/2016

Η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, μετά την δημοσιοποίηση του σχεδίου Νόμου, που προωθεί η Κυβέρνηση για τις ασφαλιστικές εισφορές το οποίο, όπως είναι διατυπωμένο, ουσιαστικά οδηγεί στην έξοδο του μαχόμενου δικηγόρου από το επάγγελμα και καταδεικνύει την έλλειψη σεβασμού στο λειτούργημα του δικηγόρου και στο δικαίωμα του επαγγέλλεστε, αποφάσισε τα ακόλουθα:

Επιστολή του Προέδρου του ΔΣ Αιγίου προς υπ. Υποδομών, κ. Σπρίτζη, για το θέμα των ασφαλιστικών εισφορών

Με μεγάλη έκπληξη, διάβασα την επιστολή σας προς τους Δικηγόρους και Μηχανικούς, η οποία μόνο συναίσθημα αγανάκτησης μου δημιούργησε και τίποτα άλλο.

Αίτηση προέδρου ΔΣ Αιγίου για Σύγκληση Ολομέλειας.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, ο Πρόεδρος του ΔΣ Αιγίου, κ. Γεώργιος Μπέσκος απέστειλε στον Πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας αίτημα για Σύγκληση της Ολομέλειας.

Αίτηση ΔΣ Αιγίου προς τον κ Πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων.

Ενόψει της ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ που θα γίνει στις 2-6-2016, σας υπενθυμίζουμε την αίτηση που έχει υποβάλει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου προς την διοικούσα Επιτροπή του Ταμείου Νομικών και προς το ΕΤΑΑ για την απορρόφηση των ασφαλιστικών εισφορών του 2015 σε βάθος 3ετίας ήτοι 2016-2017-2018 με καταβολή του 1/3 κατ΄ έτος.

48ωρη προειδοποιητική αποχή των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, αποφάσισε ομόφωνα 48ωρη προειδοποιητική αποχή των μελών του από τα καθήκοντά τους, την Πέμπτη 3/12/2015 και την Παρασκευή 4/12/2015

Αίτηση προς το υπ. Δικαιοσύνης

Για τα αιτήματα που αφορούν την εξαίρεση καταβολής ΦΠΑ, την κατάργηση των δικαστικών ενσήμων στις αναγνωριστικές αγωγές και για την κατάργηση του παραβόλου των 200€ ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου απέστειλε το παρακάτω αίτημα στο Υπ. Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αίτηση των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Αιγίου, Άμφισσας και Ναυπλίου προς το Γραφείο του Πρωθυπουργού

Μετά τις δηλώσεις του κου Υπουργού Δικαιοσύνης βάσει των οποίων, ενώ αποδέχεται ότι είναι κακές οι ρυθμίσεις του Κ.Πολ.Δ δεν προβαίνει σε καμία αλλαγή αυτών, με το πρόσχημα, ότι δεν θέλει να βρεθούν άνθρωποι με μειωμένη σύνταξη, γεγονός το οποίο είναι παντελώς άσχετο με τις διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας ζητάμε την αποπομπή του από το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Νομολογία

Είσοδος χρηστών

Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου

Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου - Κορίνθου 67, Αίγιο

Τηλ./Fax: 26910.29411

Υπεύθυνος Ιστοτόπου: 
Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου
Γεώργιος Μπέσκος

Υπεύθυνοι Διαχείρισης Ιστοτόπου: 
Γ. Γραμματέας Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου
Άγγελος Μουρίκης